wie, Ovulatiepijn bevestigd door temp en ovutest, wie?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door Majkuh, 20 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Majkuh

  Majkuh Fanatiek lid

  1 jun 2008
  2.545
  0
  0
  Ja, beetje kromme zin want anders past het niet, maar mijn vraag is,
  wie heeft er last van ovulatiepijn en bij wie kleurt op die dag dan ook de ovutest en/of heeft de dag daarna een tempstijging?

  Ik ben vannacht wakker geworden van gruwelijke ovulatiepijn zoals ik wel vaker heb, ik heb letterlijk oer de vloer gekropen van de pijn en ik heb zo het donkerbruine vermoeden dat mijn ei (misschien zelfs 2, voelde duidelijk de spanning aan beide zijden) gesprongen is.

  Ik had mezelf beloofd geen ovutesten etc meer te doen, maar omdat ik al 2 dagen behoorlijke pijn had heb ik gisteren om 5 uur smiddags getest en die was vet positief, ik vermoed dat mijn piek toen al een tijdje bezig was, want ongeveer 12 uur na die test werd ik dus snachts om 4 uur wakker van de pijn, de test die ik vanmorgen deed was wel gekleurd, maar niet meer positief,

  heb ik nu mijn ei gehad?
   
 2. Be Happy

  Be Happy Niet meer actief

  Ik! Ik heb ook last van ovulatiepijn. Ik temp ook. De vorige cyclus (ben helaas weer ongi geworden, grrrr) had ik ook weer last van ovulatiepijn. Toen wist ik: mijn ei komt eraan! En dat was inderdaad ook zo. Een dag later had ik mijn eisprong en dus een tempstijging. Ik vul het altijd in op Fertility Friend, vandaar ook dat ik dit zeker weet.

  Willen wij dus doelgericht klussen, dan moeten mijn vriend en ik dus zeker aan de klus vanaf het moment dat ik mijn ovulatiepijn voel. Alhoewel dat de afgelopen ronde niets heeft opgeleverd :( . Maar goed, nieuwe ronde = nieuwe kansen!

  En ik denk dat jij inderdaad je ei hebt gehad!
   
 3. Majkuh

  Majkuh Fanatiek lid

  1 jun 2008
  2.545
  0
  0
  hai be happy,

  lijkt wel alsof het eerder uitzondering dan regel is als je je ei voelt, ik ben er echt superblij mee want het geeft een richtlijn, maar het doet zo vre-se-lijk veel pijn :( echt niet leuk meer, maar goed, ik hoop serieus dat ie nu eindelijk geweest is, we hebben maandagavond laat geklust, dus moeten we een goede kans hebben.

  Morgenochend ga ik wel even tempen om te checken of mijn temp omhoog is.

  hoe lang heb jij last van ovupijn? ik nu 2 dagen, nog niet zo lang gehad, dus 2 dagen behoorlijke pijn en dan snachts echt dubbel liggen en toen was het over, wel is alles nu nog heeel gevoelig.
   
 4. Be Happy

  Be Happy Niet meer actief

  Ik ruim een dag af en aan. Ik heb het gelukkig niet zo heftig als jij. Het is bij mij meer een zeurderig kramperig gevoel onder in mijn buik, alsof ik ongesteld moet worden zoiets. (Het rare is dat ik zodra ik ongesteld moet worden, ik eigenlijk nergens last van heb, behalve dan dat ik lichtgeraakt ben).

  Mijn ei springt dus als de pijn weg is, zeg maar. Heb jij nu nog pijn of is het net over? Anders zou ik als ik jou was, vanavond voor de zekerheid ook nog even een poging wagen. Dan hebben jullie alle kansen benut.
   
 5. Majkuh

  Majkuh Fanatiek lid

  1 jun 2008
  2.545
  0
  0
  echt over is de pijn niet, wel de pijn in mij eierstokken, het is nu enkel mijn baamoeder die megagevoelig is en het buikvlies volgens mij, hb vriendje al ezegd toch nog een keertje te lussen vandaag, just to be sure ;) maar echt zin heb ik daar niet in met die zere buik pfff, veels te gevoelig.....
   
 6. Be Happy

  Be Happy Niet meer actief

  Nee dat heb ik ook nooit als ik ovulatiepijn heb... Maar het is voor een goed doel, moet je maar denken! :D
   
 7. Dreamer83

  Dreamer83 VIP lid

  16 apr 2008
  10.348
  0
  0
  Bij mij springt mn ei de dag dat mn pijntjes over zijn.
  Mn ovu test is verschillend 1 tot 2 dagen daarvoor positief.
   

Deel Deze Pagina