bevroren gehaktbladerdeeghapjes ontdooien en opwarmen: hoe?

Discussie in 'De lounge' gestart door hanna76, 24 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. hanna76

    hanna76 Fanatiek lid

    15 nov 2007
    3.124
    0
    36
    Hallo,

    Even een spoedvraagje:
    Ik heb net van bladerdeeg een soort saucijzebroodjes gemaakt. Bladerdeeg met rolletje gehakt erin, dat dubbelgevouwen, en 30 minuten in een heteluchtoven op 200 graden gehad.

    Nu liggen ze af te koelen. En ik wil ze zometeen gaan invriezen.

    De vraag: hoe moet ik deze saucijzebroodjes ontdooien en weer opwarmen?

    Groetjes,
    Hanna
     
  2. zustertje

    zustertje Niet meer actief

    Ik denk bevroren in de oven op 100 graden?
     
  3. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Op 100 graden worden ze niet snel warm hoor. Gewoon meteen uit de diepvries 10 minuutjes op 180 graden, even in de houden dat ze niet te bruin worden
     

Deel Deze Pagina