ja ja de zon laat zich zien en hier begint het al weer te jeuken. De eerst bbq is al weken een feit. wij zijn van de "tapas" bbq, dus veel kleine hapjes en net iets anders dan de standaard schotels. ik ben opzoek naar nieuwe recepten. wij maken bijvoorbeeld: -slavinkjes met feta -kastanje champignons met gehakt, kaas, kruidenboterkruiden en champginon steeltjes -kleine oranje paprika met feta -kleine oranje paprika gevuld met champignon spek, kaas en omwikkeld met spek - courgette plakjes met olie en pizzakruiden dit zijn een paar voorbeelden
In een ander barbecuetopic deze link ook geplaatst: Koken zonder vlees | Schepsels & Schrijfsels ik vind de champignons met roomkaas erg lekker (weinig geraspte kaas gebruiken) en de champignons met wijn en sambal. Ik kieper na het aanbakken van de champignons de helft van een klein flesje wijn in de wok, theelepel sambal (als je van pittig houdt) en laat het vocht inkoken totdat je alleen de champignons over hebt, dan in alubakjes scheppen. De krieltjes met feta, spek en olijven vind ik ook lekker.