Het is zoooo simpel. Je neemt diepvries spinazi en laat dit ontdooien (niet opwarmen, gewoon laten ontdooien) Dit meng je met fijngesneden feta en fijngesneden salami(gewoon het broodbeleg, niet de droge worst) En dit mengseltje rol je in bladerdeeg. 10-15min in de oven 200/220 (uiteraard langer of korter afhankelijk van wat voor oven je hebt) Jumjummmm
Wij maken soms Brownies en dan maken we er zelf vanillepudding bij (van die kookpudding maar daar doe ik dan zelf nog een vanillestokje bij door) en stoofpeertjes. Stukje brownie op het bordje beetje pudding ernaast en een lekker stoofpeertje erbij
Herfstcake! (oke oke, het is winter ) Oh zooo lekker, met peer, walnoten, bitterkoekjes en amaretto, het water loopt me nu al in de mond!
zit hier enorm te watertanden van al dat lekkers.. dit weekend maak ik (oa) filodeeghapjes met pistachenootjes en honing. Ben benieuwd nog nooit gemaakt.
Monchoutaart, of appelcake. Gewoon cakebeslag, maar dan met partjes appel, die je er in zet. Beetje suiker, kaneel en citroenaroma erover...
Kwarktaart met een twist! gewoon naturelle kwarktaart met een bodem van lange vingers, door de kwark wat witte chocoladeschaafsel en kokosschaafsel en een bakje met (diepvries/ verse) frambozen. MMMMMMM!!!!
hartig is toch ook lekker?? scampi's met knoflook, olijven en chamignons roerbakken..hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
whahahaha nou hoppa naar t winkeltje!! heeeerlijk. heb er ook zin in.. jammie kan ik wel weer es ff maken.
zo meiden wat een antwoorden ihihi genoeg keuze dus ,, ik ga nu even allleeeeeeeeeee berichtjes door lezen en dan kies ik iets .. brownies vind ik ook erg lekker klinken heb ik al in tijden nietmeer gemaakt, weet je wat heerlijk er door heen is even een eetlepel rum erdoor heen, nootjes of tukjes gember .. uuuu krijg smakkende modn van hahaha nou even door lezen hoor
oo heel makelijk, neem een stuk of 4 a 5 stevige grote appel en het lekkerste is een beetje zure appels.. in stukjes doen in een over schaal. zeg 50 a 100 gram boter laten smelten ( je moet even kijken wat jullie het lekkerste vinden ook kwa suiker gebruik donkere basterdsuiker maar lichte kan ook zeg twee eetlepels maar even proeven en proberen dus hoe jullie smaakt is ) havermout en meel even de droge en gesmolten boter door elkaar heen halen en het moeten kruimige deeg worden lekker prokjes / kruimelig achtig ( havermout en meel dus op gevoel erin doen ). even over de de appeltjes een doen beetje aan drukken, en in de oven maar 200 graden voor 20 minuten.. kijk even na 20 minuten of de boven laag al beetje bruin is zo niet even nog 5 a 10 minuten erbij.. makkelijk zo te maken en voor het eten in de oven doen wallaaa een warm toetje en heerlijk met een bolletje ijssssss groets
oh dus gewoon havermout en meel gebruiken, nou bedankt ga dat eens proberen. ff receptje knippen en plakken. Mijn dank!
rrrrrrrrrrrrrrrrrr lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nou zeg genoeg ideeën het probleem is dat ik alles lekker vind klinken ihiihih ben niet zo van de hartige dingen maar probeer alles behalve spinazie dingen ihihihi
yep inderdaad ,, en dan de boter en suiker door heen zo makkelijk is het eigenlijk,, je kan het vaak in oude boekjes vinden echt een oma receptje, je kan ook nog extra wat kaneel poeder over de appeltjes doen voor extra smaak groets
Nou heb hem gebakken hoor, had alleen teveel boter gedaan en moest dus ook weer meer meel gebruiken, maar hij was verukkelijk!! wat is het bij jou geworden?