Wie weet wat te doen!~?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Emmaatje, 9 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Emmaatje

  Emmaatje Actief lid

  12 jul 2006
  426
  0
  0
  Secretaresse
  Emmen
  Hoi allemaal,

  Ben ik weer, van de week had ik een vraag gesteld over Daan en een evt 6 maanden sprongetje..Overdag gaat het weer super met hem, hij pakt zijn slaapjes weer en is erg vrolijk.
  Nu het probleem: hij gaat tegen 20.00 uur naar bed, slaapt heerlijk, tot een uur of 2 / 3 `s nachts...wordt dan om het half uur/ uur wakker, en moet zijn speentje. Dan issie ook direct weer stil en slaapt lekker verder. Maar het betekend voor ons gebroken nachten!We hebben nog 3 oudere kids, Daan slaapt bij ons beneden in onze slaapkamer, maar het wordt hoog tijd dat hij ook boven op zijn eigen kamertje slaap (overdag slaapt hij daar al hoor). Vanacht geprobeerd, mede omdat we dachten dat hij dan geen geluiden om zich heen zou hebben (snurkende papa, draaiende mama etc...) Mooi niet dus, weer hetzelfde verhaal, dus ik heb hem, nadat ik 3 x bij hem was geweest, meegenomen naar beneden en weer bij ons op de kamer in zijn bedje gelegd. Ik wil ook niet dat de oudere kids slapeloze nachten hebben nl...

  Vanaf 6 uur bij ons in bed, en dan slaapt ie dus geweldig tot 8 uur!

  Ik weet dat het ook verwennen is nu, maar om zelf een beetje slaap te krijgen en dus energie voor de dag en de andere kids, doe ik het maar wel zo. Hoe doorbreek ik dit, en waarom wordt Daan zo vaak wakker `s nachts?Is dat al gewenning?
  Wie kan me tips geven?

  Liefs Emma
   
 2. bloem31

  bloem31 Actief lid

  10 jul 2007
  388
  0
  0
  Is dit ineens of sliep Daanzo wie zo nog niet door?
  Als het ineens is kan het te maken hebben met het sprongetje. Mijn dochtertje heeft hier 3 weken "last" van gehad en dan nam ik haar ook lekker mee in mijn eigen bed....zo konden wel allbei toch nog even lekker slapen!
   
 3. Emmaatje

  Emmaatje Actief lid

  12 jul 2006
  426
  0
  0
  Secretaresse
  Emmen
  Hoi Bloem,

  Hij sliep al een poosje door. Soms wel eens wakker, maar meestal pas tegen een uur of 6. Het begint nu al rond 2 uur...
   
 4. Inky

  Inky Fanatiek lid

  12 mei 2006
  3.195
  0
  0
  Leerkracht
  hier ook. Hij sliep eigenlijk net pas een maandje door en nu wil meneer standaard 1 keer per nacht een voeding.
  We kunnen hem een uur laten huilen maar hij is pas stil als hij die fles helemaal op heeft.

  Ik troost me met de gedachten dat het OOIT over zal gaan.
  Maar we werken ook alletwee en er loopt nog ene dreumes rond die zich om 7 uur gewoon meldt, dus zwaar is het zeker!
   
 5. illuminate

  illuminate Actief lid

  20 apr 2007
  416
  0
  0
  Ik heb geen tips, maar met met Mark hetzelfde verhaal. Hij wordt ook (bijna) elk uur wakker voor zijn speentje. (Hij is nu ook verkouden, en moet ook hoesten; misschien speelt dat ook mee).
  Vannacht is hij minder vaak wakker. Een keer 's nachts, en net even. Drie dagen geleden ontdekte ik een tandje bij hem. Ik weet nu niet of het door een sprongetje komt, door zijn verkoudheid, of door zijn tandje.

  De ene keer ging mijn vriend uit bed, en slaapte ik door. En de andere keer ging ik uit bed. Wat ik ook een poos heb gedaan is bij Mark op de kamer slapen, maar ik kon slecht slapen door zijn geluiden (gesnurk, en gehoest).
   
 6. bloem31

  bloem31 Actief lid

  10 jul 2007
  388
  0
  0
  Ik kan hier ook geen tips over geven. Mijn dochtertje heeft dit zoals ik al zei ook 3 weken lang gehad en slaapt nu weer HEERLIJK door. Ben daar wel blij mee hoor. Je moet er gewoon even doorheen. En als hij wel slaapt als hij bij jou in bed ligt dan zou ik hem lekker mee naar je eigen bed nemen! Succes!
   

Deel Deze Pagina