Wat maken van soepresten? ea leftovers?

Discussie in 'De lounge' gestart door tjessia, 28 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tjessia

    tjessia Fanatiek lid

    1 feb 2009
    2.889
    0
    0
    Ja, klinkt een beetje gek misschien maar ik heb nog een halve pan soep over. Wat kun je daarmee maken??

    Wie heeft er nog meer ideeen om leftovers op te maken?

    Alles is welkom!!
     
  2. brabbel1988

    brabbel1988 VIP lid

    8 jul 2009
    7.504
    139
    63
    Groente en ballen eruit vissen, daar piccalilly erdoorheen, en dan bij brood.
     
  3. Mykelti

    Mykelti VIP lid

    3 apr 2010
    11.110
    3
    0
    Hier gaat dat in de vriezer in porties.
     
  4. Be Happy

    Be Happy Niet meer actief

  5. fenneke80

    fenneke80 Niet meer actief

    Van soep lunchen wij altijd de volgende dag, gewoon weer opwarmen, boterhammetje erbij en smullen maar!

    Edit: ik maak dus alleen soep als er minstens 1 persoon thuis rond lunchtijd de volgende dag.
     
  6. Yummy

    Yummy Fanatiek lid

    7 jan 2011
    4.571
    8
    38
    Brabant
    Soep vriezen we gewoon in voor de volgende keer!

    Van leftovers als groenten (ui, champignon, prei, paprika, bosui enz), kaas, spek, ham maken wij altijd boerenpannenkoeken: heerlijk!
     
  7. zinzi

    zinzi Bekend lid

    22 jul 2012
    627
    0
    0
    Mijn moeder vertelde vorige week juist dat ze soep maakt van de leftovers ;).

    Hier meestal weinig over.
    Behalve bij pastasaus/ goulash enz wat ik dan zelf maak. En dat verdwijnt dan gewoon de vriezer in. Italiaanse groenten voor de pasta enz ook.
     

Deel Deze Pagina