Hallo, heb een vraagje aan jullie. Heeft iemand ervaring met de kant en klare 3laags bodem van de AH? heeft iemand deze weleens gebruikt..en met wat heb je het dan gevuld/bekleed? groetjes, Oemie
Ja ikke Heb gewoon simpel slagroom gemaakt en chocolade gesmolten 2 taartbodems. Op de onderste slagroom gedaan en langevingers in stukken erop gedaan. Daarbovenop weer slagroomsAndere taartbodem erop en ingesmeerd met chocolade. De zijkanten ook en dan de bovenkant versierd met wat snoepjes. ook eentje met bokkepootjes gemaakt die was nog lekkerder. Ik vind de taartbodems lekker. Lekker zacht en vers zeg maar. Ze gingen ook niet stuk onder het smeren van de chocolade en slagroom ook een pluspunt. Had je zelf ook wat in gedachten om te maken? Met vruchten is denk ik ook erg lekker.
bedankt Ellen! ja ik dacht mona toetje (mousse variant).en misschien banketbakkersroom met slagroom... maar wil em ook weer niet als een suikerbom hebben..dacht eraan om de buitenkant helemaal te besmeren met slagroom en met slagroomtoefjes en chocolade decoratie af te maken. kortom een slagroomtaart..maar nog niet zeker van wat voor combi-vulling
ik heb hem ook wel eens gebruikt, maar ik vind hem veel te droog, en bij mij brokkelde hij wel af met vulling erin doen, en afsmeren aan de buitenkant.. ik zou gewoon zelf een bodem bakken
hier ook gebruikt, geweldig! 2 etage taart mee gemaakt en een meptaart, geen probleem en lekker makkelijk
ja lijkt me makkelijk maar regelmatig cupcakes en cake (dunne) die ik vul met creme fraiche en besmeer met slagroom. maar voor een keer iets makkelijks wil ik die bodems uitproberen. waarmee had jij de taart gevuld??