Antilliaanse Botertaart: 7 eieren 500 gram zelfrijzend bakmeel 500 gram suiker 500 gram boter (halvarine of margarine voor op brood) Vanille extract of suiker (2 zakjes of 2 el) 1 zakje bakpoeder De suiker met de boter mengen met een houten lepel. Bloem, vanille, ei en bakpoeder toevoegen en blijven roeren tot een het een mooie gladde massa is. Springvorm van 28 cm gebruiken, massa erin en een uur in de oven op 170 graden
Jelly block "pudding" 3 smaken jello pudding in aparte bakjes laten opstijven in de koelkast. Gewoon maken volgens de verpakking, maar met iets minder water. Verder: 500 ml water 1 blik gecondenseerde melk 5 gelatine blaadjes Gelatine laten zacht worden in 250ml koud water. De overige 250 ml aan de kook brengen en toevoegen aan het gelatine water. Vervolgens de gecondenseerde melk toevoegen en goed mengen. Als je Jello opgestijfd is: in blokjes snijden en in een grote bak gooien. Hieroverheen het melk/water mengsel en vervolgens weer de koelkast in. Dit is hier een mega populair "toetje" op kinderfeestjes
Haha ja, het is een hele berg! Maar het is zo'n lekkere cake en de basis van zo goed als elke Antilliaanse cake
Deze cake blijft bij ons favoriet, zondag nog gebakken, 2 dagen later altijd alweer op Een kijkje in het leven van de Dijkstra's: Cake met appel, rozijnen, kaneel en rum
Deze zijn hier nu favoriet, hoeft maar 10 minuten in de oven: Mijn mixed kitchen: De ultieme superzachte chocolate chip cookies