Hoe appelbegneits en oliebollen bewaren?

Discussie in 'De lounge' gestart door vruchtje24, 30 dec 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. vruchtje24

    vruchtje24 VIP lid

    2 jan 2007
    13.192
    431
    83
    Vrouw
    home sweet home
    De oliebollen vandaag bij de bakker gehaald heb ik in een schaal met folie op het aanrecht staan. Komt wel wat lucht bij

    De appelbegneits op een bord met folie in de koelkast?

    Is dit de beste manier om ze tot en met morgen lekker te houden?

    Gr vruchtje

    Ps fijne jaarwisseling alvast allemaal!!
     
  2. Skatje

    Skatje VIP lid

    10 dec 2008
    9.026
    165
    63
    Vrouw
    Gastouder
    Arnhem
    Ik zou de oliebollen in een papieren zak bewaren buiten de koelkast. Appelbeignets gewoon in de verpakking waarin ze kwamen.
     
  3. Be Happy

    Be Happy Niet meer actief

    Ik krijg altijd het advies van de oliebollenkraam om ze juist zo snel mogelijk uit die papieren zak te halen.

    Dat doe ik dus ook. Ik doe ze in een diepe schaal met folie erover. En bewaar ze in de koelkast.

    Het is ook lekker om ze even weer op te warmen in de magnetron. Niet te lang uiteraard per oliebol.
     
  4. Skatje

    Skatje VIP lid

    10 dec 2008
    9.026
    165
    63
    Vrouw
    Gastouder
    Arnhem
    Oliebollen in de koelkast is het slechtst wat je kunt doen. Dan drogen ze enorm uit.
     
  5. Rylie

    Rylie VIP lid

    14 jun 2010
    5.757
    490
    83
    Vrouw
    Patissier
    Noord Brabant
    Olibollen op een schaal. En het liefst opwarmen in een oven. 180graden 7min.

    Appelbeignets ook niet in de koelkast. Heel de suiker zal verdwijnen. Gewoon kamertemp.
    Deze ook in een oven verwarmen.
     

Deel Deze Pagina