Je kunt ook heerlijke wraps maken van rode linzen. Ongeveer 150 gram gedroogde linzen minimaal 3 uur laten weken in 300 ml water. (Lukt alleen met gedroogde) Langer weken mag altijd, is alleen maar beter. Dan de linzen met water en al en een snuf zout in de blender. Dan krijg je een soort dik beslag en dan beslag kun je gebruiken om een soort wraps/pannekoekjes van te bakken. Hoe dikker je ze maakt hoe fluffiger. Of een gevulde omeletwrap. Je maakt van 2 eieren en een beetje water een dunne omelet. Na het bakken doe je daar wat cottage cheese op en reepjes ijsbergsla. Oprollen en voila. Heel simpel maar wel heel lekker.
Kip cajun wraps van Brenda kookt! Iedereen die ik dat recept eet houd hem erin haha zoooo lekker. Peper zout en spek doe ik er niet in maar de rest allemaal wel, je eet je handen erbij op zo lekker. Brenda kookt heeft BTW nog meer lekkere recepten.