Wraps maken

Discussie in 'De lounge' gestart door Spikkel19, 26 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    18 okt 2011
    8.460
    361
    83
    Hoi meiden

    even vraagje voor vanavond willen wij koude wraps maken met boursin en kipfilet, en 1 met zalm maar moeten we de wraps eerst verwarmen en dan af laten koelen of gewoon koud al gebruiken?


    Groetjes
     
  2. mommy1983

    mommy1983 VIP lid

    30 mrt 2009
    12.507
    5
    38
    ik gebruik ze gewoon koud. Maar soms gaan ze niet van elkaar af dan kun je ze effe in tikkie geven in de magnetron en dan af laten koelen echt maar een paar sec.
     
  3. Kiraa

    Kiraa Fanatiek lid

    10 jul 2012
    1.715
    0
    36
    Ik vind wraps altijd lekkerder als ze effe 30 sec in de magnetron zijn geweest. Dan gaat die plastic smaak er wat meer af ;)
     
  4. MamavanMJ

    MamavanMJ Niet meer actief

    Ik doe ze ook altijd eerst even verwarmen. Dit staat ook op de meeste gerechten. Gewoon 20 a 30 seconden in de magnetron
     
  5. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    18 okt 2011
    8.460
    361
    83
    Oke gaan we dat proberen:d
     

Deel Deze Pagina