Zacht Eigeel van gekookt ei, mag je dat eten?

Discussie in 'Gezondheid' gestart door appelappel, 1 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. appelappel

    appelappel Bekend lid

    1 mrt 2007
    684
    0
    0
    Zacht Eigeel van gekookt ei, mag je dat eten?

    M'n eitje ligt nu klaar om gegeten te worden, maar weet het eigenlijk niet.... dus hoop op een snel antwoord, want heb er zin in!

    xxx
     
  2. amaranta

    amaranta VIP lid

    6 mrt 2007
    7.734
    0
    0
    gewoon doen
     
  3. Claartje79

    Claartje79 Fanatiek lid

    17 aug 2006
    4.862
    1
    0
    huismuts
    Groningen
    ik weet niet beter dan dat het niet mag, het eigeel is nog niet volledig gaar namelijk.
     
  4. appelappel

    appelappel Bekend lid

    1 mrt 2007
    684
    0
    0
    Ik heb het natte eruit laten lopen en de rest opgegeten. Voor de zekerheid. Het was heeeeeeerlijk! Nu een borreltje na (hihihi)
     
  5. augustus

    augustus Niet meer actief

    Ik heb ergens gelezen dat het gele wel zacht mag zijn, het witte gedeelte moet wel goed gekookt/ gebakken zijn
     
  6. Claartje79

    Claartje79 Fanatiek lid

    17 aug 2006
    4.862
    1
    0
    huismuts
    Groningen
    haha wat is eten en zwanger zijn soms een ramp! van alles dat niet mag en wel moet!
     
  7. appelappel

    appelappel Bekend lid

    1 mrt 2007
    684
    0
    0
    Nou! We hebben natuurlijk allemaal het beste met ons kindje voor, maar sommige dingen zijn ook overdreven hoor. Maar ik wil wel alles weten en dan op basis van de beschikbare informatie zelf de beslissing nemen wat ik ermee wil!
     

Deel Deze Pagina