Oh jawel hoor, gewoon de standaard garantie maar voor vetplekken e.d. geldt de garantie niet denk ik wij hebben hem nu inmiddels 4 jaar dacht ik.
Ik heb een Philips xxl. Hij staat hier regelmatig op het aanrecht, maar ik gebruik hem niet voor het bakken van cakes of broodjes oid. Daarvoor vind ik de oven veel fijner. Hij is wel snel opgewarmd, maar mijn oven is op heteluchtstand ook zo opgewarmd, dus dat heeft voor mij weinig meerwaarde. Ik gebruik hem vooral voor aardappelproducten, variërend van (zoete aardappel) frietjes tot pommes duchess tot verse geroosterde aardappeltjes, etc Of geroosterde groenten. En we kunnen er vaker frietjes door eten. Ik heb geen frituurpan, want dat vind ik pas echt ondingen en als ik iets frituur moet dat in een gewone pan, dus dat bewaar ik voor beignets of donuts oid. En om nou iedere keer naar de snackbar te gaan, vind ik ook weer zo wat. Daarbij is het toch net iets gezonder dan frituren. Dus hier regelmatig een lekker Frans frietje of ziggy fries als bijgerecht.
Mandje en binnenpan krijg je makkelijk schoon door het in te smeren met groene zeep en samen met een kopje ammoniak in een dicht geknoopte vuilniszak buiten te zetten. Wat ook goed helpt: insmeren met een citroen en dan met even met een laagje water aanzetten. Aluminiumfolie op de bodem met daarop een paar mm water. Insmeren met citroen en citroen in de bak gooien. Minuut of 10-15 op 180 graden.vet druipt dan zo naar beneden en grotendeels op het folie. Rest kan je zo weg vegen. En voor de rest gewoon meteen na gebruik als vet nog vloeibaar is, warm water met sop in de pan, even afwassen en wxhoon. En