Leuk ik vind deze taartjes erg leuk om te doen ook, ze zijn ook gemakkelijker vind ik dan het eruit ziet. Je hebt een leuk resultaat voor niet al te veel werk, mits de bh goed lukt tenminste, daar zit ik nog weleens mee te pielen, om die passend te krijgen . Maar omdat het marsepein op marsepein is, kun je hem toch telkens eraf halen en weer opnieuw doen .
Mijn tweede marsepeintaart! Zo blij met de strakke bekleding Als cadeau/bestelling .. Bekijk bijlage 310673
Bekijk bijlage 310675 Strik op de "rondingen" beschilderd met rainbowdust. Weet iemand hoe ja via ipad die fotos recht krijgt?
Gister zijn mijn zusje en zwager veilig thuis gekomen van hun huwelijksreis en vanavond komen ze de foto's laten zien, dat verdiend natuurlijk een taart en dit is'm geworden Wit met donker paars, de kleuren van hun bruiloft Vulling botercreme met 4 bessen jam
Wauw mooi die K3 taart? Van welk materiaal is de afbeelding? Ik heb inmiddels ipv eennouwel afbeelding dezelfde afbeelding op sugar sheet besteld...dat kan neem ik aan ook niet tegen vocht...even bedenken hoe ik die op marsepein moet.plakken. Bedankt voor de tip om er honing voor te gebruiken, maar ik vind zelf het kleinste druppeltje honing al echt heel vies dus dat word m.niet...
Met een tipje boter of eiwit zou je het ook wel vast kunnen krijgen. Tis maar dat het er niet afwaait toch! De 40-jaar taart was erg leuk in ontvangst genomen!
Ik liep vrijdag door de Appie en kwam daar marsepein en fondant tegen van eigen merk. Ik dacht even uitproberen en nam meteen maar even de doos voor een taart mee. Daarin zit biscuitmix, banketbakkersroommix, marsepein en wat wat sjablonen en een taartvorm. Zelf moet je nog boter, eieren melk, poedersuiker toevoegen. Ik probeer het uit zodat ik een oordeel kan vellen in vergelijking net de tradiotionele taarten. De mix ziet er prima uit. Bij het mixen zie ik toch wat klontjes.. De biscuit gaat in de meegeleverde bakvorm en dan 10 min op 150 (hetelucht) in de oven en dan 20 a 25 min op 170. Na 10 minuten komt de taart al boven de rand van de vorm uit. Uiteindelijk steek de taart zo'n 3cm boven de vorm uit. De vorm van de taartvorm loopt uit naar boven toe waardoor ik de taart niet zo erg geschikt vind om te bekleden. Ik moet daarom ook de zijkanten bijsnijden. Het deeg is vrij kruimelig en komt droog over. Volgens de gebruiksaanwijzing moet de taart in 2-en gesneden worden en dan belegd worden met banketbakkersroom. Daar moet 50gr van bewaard worden voor de botercreme. Die meng je van 50gr boter en 50gr banketbakkersroom. Daar bekleed je de taart mee. Mijn zijkanten brokkelen af. Dan de marsepein. Er zit een pakje van 250gr blanke marsepein en 4 kleine stukjes invde kleuren wit, groen, rood en geel. Erg weinig. De marsepein in ontzettend stug en na een kwartier kneden merk ik nog niet veel verbetering. Op de taart laat zich niet soepel bekleden. Het scheurt niet maar vormt niet makkelijk. Ze raden aan om de decoratie met een beetje poedersuijer vermengt met water vast te plakken. Meestal heb ik dat niet nodig met marsepein maar nu is het niet gek om te gebruiken. De smaak is best ok. Valt mij eigenlijk niks tegen. Het biscuit is niet droog maar niet geheel stevig. Maar het geheel is prima te eten. Zelf zou ik het niet gebruiken maar voor iemand die ook wel eens een taartje wil maken voor weinig geld (pakket is 3,95) kan dit prima doen.
Ik zoek iemand die voor niet te veel een taart voor ons wilt maken. Ik heb niet heel veel te besteden. Omgeving Drachten voor onze lieve zoon die 5 word. Graag prive berichtje