mams136 hoe heb je dit gemaakt? is dat bruine chocolade? en hoe heb je de fondant laten plakken? en waarmee heb je hem gevult? ben niet nieuwsgierig maar vind hem zo leuk..
oh die little pony taart is schattig! wij vieren zaterdag de 2e verjaardag van ons zoontje en het word een heus bumba feest en ik ga een hele sweet table maken dus ben al druk met voorbereiden.. deze bumba zojuist geboetseerd, wat vinden jullie ervan??
Hahahaha Het is bruine chocoladefondant Van funcakes. De laagjes fondant op elkaar heb ik laten plakken gewoon met water... Gevuld met chocoladecreme en banketbakkersroom zodat die niet al te zoet zou worden.
dankje mams.. ik wil misschien ook zoiets en dan gesmolte chocolade. kan je daarna nog marsepein of fondant stukjes er over heen doen? bumba is leukkk
Dames wat een mooie taarten! Vind t ook erg leul om te doen en misschien hebben jullie een tip... Zit thuis met verwaarloosde rug/bekken klachten En met taart/cupcake etc verga ik al van ee pijn als ik alleen de fondant maar heb uitgerold! Herkenbaar? Tips?
Mijn regenboogtaart mijn dochtertje vond hem heerlijk! en mama had gewoon zin om te bakken dus vandaar deze taart
hier helaas ook al rugoperatie gehad en dus snel pijn, boetseren en uitrollen doe ik zittend.. en verder probeer ik heel hoed te plannen en verdelen.. maar ik weet wat je voelt
Balen he...beïnvloed alles Maarja misschien moet ik wat beter leren om t te verdelen ff erachter komen wat je lang kan bewaren etc
Mooi die taarten! Ik heb zelf nog nooit gebakken, ja cupcakes of een cake, maar zou wel eens zoiets willen proberen maar al die vullingen en dan nog niet te spreken over de aankleding, ik zou het echt niet weten hoe het moet en wat ik allemaal nodig heb. Ik bestel meestal taarten maar zou het ook wel eens zelf willen doen.
ik heb er tussen abrikozen jam gesmeerd en overgoten met witte chocola , de meeste doen botercreme maar dat vind in echt niet lekker! en dat opgeklopte eiwit crème was me iets te veel moeite haha
Hebben jullie cursussen gevolgd voor het bakken en/of decoreren van taarten of hebbe jullie je kennis elders op gedaan? En voor wie cursussen hebben gedaan: wat voor cursus was het, hoe vaak en zou je het achteraf gezien weer deon? Ben me een beetje aan het orienteren namelijk.
Nee geen cursus, alles zelf aangeleerd. Zoals eigenlijk alles wat ik doe of maak. Cursussen zijn zonde van het geld en (vind ik) beperken de creativiteit.
Ja, hier wel.. zelf verschillende workshops en ik heb de PME opleiding jaren geleden gevolgd.. Inmiddels zelf pme instructeur dus als je nog vragen hierover hebt dan hoor ik het wel.
Dowels? Chocosticks had ik als fundering en het tweede taartje zat op een vetvrij karton. Uur van te voren opgezet. Springvorm 24 en 17 had ik. Jij ok succes!!