Haha dat je er ondanks je hekel aan pino blij van wordt beschouw ik maar als een compliment! Sas dank je meis! Ik vind die van jou ook erg mooi!!
Mijn tjokvol chocolade brownie taart: Bekijk bijlage 221746 en mijn taart voor nichtje: Bekijk bijlage 221745
Tot nu toe alleen taartjes gemaakt, maar vandaag toch maar eens cupcakes geprobeerd. En hier zijn ze dan... mijn Valentijn Cupcakes Bekijk bijlage 223570
Nou meiden, na vaak gekeken te hebben in dit topic ben ik me ook gaan wagen aan een taart met fondant. Dit is mijn eerste taart en ik ben er trots op
Hij is klaar. Nog veel fouten en verreweg van perfect maar voor een eerste taart zoals deze ben ik wel erg trots. Hopelijk smaakt hij ook lekker...
Hoe doe je deze vorm? Is dat zo een bakvorm? Zou zo eentje moeten hebben om het plenstaartje voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag morgen te bakken
Wat een prachtige taarten zie ik weer voor ik komen! Ik begin vanavond aan de Bumba taart voor mijn zoontje zijn 1ste verjaardag maar had een vraagje; Hoe bewaren jullie je afgewerkte taarten? In de ijskast? Mijn vorige had ik ook in de ijskast bewaard maar de marsepein begon te smelten Ga deze avond mijn figuurtjes al boetseren en dan pas morgen op de taart zetten. Ohja nog een vraag; hoeveel van dat poeder doen jullie onder de marsepein om je figuurtjes stevig te krijgen? Bedankt!
@jojogirl: dit is gewoon een rvs schaal van de xenos, heb gekeken of hij is in de oven mocht en dat gaat prima. ik doe er kruislings 2 repen bakpapier inleggen voor ik het bischuit erin doe, ben bang dat ik hem anders er niet uit krijg. ik bak hem iets langer als een normaal 20cm taartje omdat hij iets hoger is maar dat merk je vanzelf als de prikker schoon is is hij goed deze heeft trouwens wel een plat bovenkantje, maar vul dat altijd op met botercreme hihi. dat uitharden weet ik niet, nooit geprobeerd nog... wat gebruik je om af te smeren? het kan daaraan liggen dat je fondant is gesmolten namelijk. ik bewaar mijn taarten altijd in de koelkast en heb nooit geen problemen.
wauw, erg gaaf zoiets wil ik eigenlijk wel maken voor m'n schoonzusje (die het taartenmaken van mij heeft overgenomen, maar geen kindjes heeft en me dus al ver ingehaald heeft) . Maar hoe heb je de 3 kleuren gedaan? Gewoon een lap wit? Of echt de verschillende kleuren netjes aan elkaar passen over het biscuit+bc gelegd?