cakepop vraagje

Discussie in 'De lounge' gestart door PinkMonkey, 8 sep 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. PinkMonkey

    PinkMonkey Niet meer actief

    Ik wil cakepops maken in zo'n apparaat. En ze daarna versieren met van die discodip etc. Maar waar kan ik nou het beste die cakepops in dippen om de discodip goed egaal aan de cakepop te laten plakken?

    Edit: ik wil ook cakepops met witte versiering dus echt pure chocolade lijkt me niet handig en wit smelt denk ik niet fijn?
     
  2. Novy4

    Novy4 Actief lid

    21 mrt 2015
    405
    0
    0
    Vlaardingen
    ik gebruik daarvoor chocolade callets van calebaut die smelt mooi als je het au bain marie doet zonder klontjes of schiften :)
     
  3. PinkMonkey

    PinkMonkey Niet meer actief


    Ook wit dus?
     
  4. Debaky

    Debaky VIP lid

    22 apr 2013
    10.348
    5.392
    113
    Ik gebruik altijd gewoon de chocolade blokken die je bij de Aldi kan kopen. Ook de witte en als je die gewoon au bain marie smelt is het net zo vloeibaar als pure chocolade
     
  5. Novy4

    Novy4 Actief lid

    21 mrt 2015
    405
    0
    0
    Vlaardingen
    jep :) je kan er ook een beetje zonnebloem olie of crisco doorheen doen als het te dik is
     
  6. Kroel

    Kroel Bekend lid

    3 sep 2015
    629
    1
    0
    Onze kleine man houdt mij wel bezig!!
    Brabant
    Je kunt ook gebruik maken van vloeibare fondant.
     
  7. PinkMonkey

    PinkMonkey Niet meer actief


    Kan je dit vloeibaar kopen of moet je de fondant verwarmen? :)
     
  8. ejra

    ejra Bekend lid

    3 sep 2014
    946
    3
    0
    NULL
    NULL

Deel Deze Pagina