Zelfgemaakte worstenbroodjes 2e keer opwarmen

Discussie in 'De lounge' gestart door chantal26, 31 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. chantal26

    chantal26 Fanatiek lid

    25 jun 2007
    4.181
    0
    36
    Ik ben lekkere brabantse worstenbroodjes aan het maken :) voor vanavond.
    Ik heb ze vaker gemaakt, maar toen in de oven gedaan en daarna meteen opgegeten.
    Nu ben ik ze voor vanavond aan het maken, ik moet ze dadelijk natuurlijk wel meteen afbakken, anders worden ze door het reizen heel bol.
    maar worden ze niet taai of hard als ik ze vanavond een tweede keer in de oven doe?
     
  2. Beaujuulais

    Beaujuulais Fanatiek lid

    15 sep 2008
    2.803
    70
    48
    Vrouw
    nee dat zal wel mee vallen als je de oven niet al te hoog zet, graad of 70 zou ik doen
    ik vries ze meestal in als ik over heb en dan moet ik ze later ook opwarmen
    dat doe ik dan meestal op deze maner
    het lekkerst zijn ze wel vers direkt uit de oven maar als het niet anders kan wil het zo ook prima
     
  3. pinter

    pinter Fanatiek lid

    9 jan 2010
    4.015
    1
    36
    noord limburg
    Kan geen kwaad.
    Even op 180 graden een minuut of 8 in de oven en ze zijn heerlijk.
    Bij de bakkerijen waar je een warm worstenbroodje koopt komen ze meestal ook voor de 2e keer uit de oven...
     
  4. macy77

    macy77 Fanatiek lid

    28 dec 2009
    3.239
    1
    0
    Half bakken. Invriezen. En daarna weer de tweede helft bakken.
     
  5. blauwespeen

    blauwespeen Fanatiek lid

    20 mei 2012
    2.133
    0
    0
    NULL
    Gelderland
    Ik ben nu benieuwd naar het recept ;)
     
  6. Majo1983

    Majo1983 Fanatiek lid

    1 feb 2013
    3.690
    2.398
    113
    Vrouw
    Broek

Deel Deze Pagina