de oranje versie is nadat het water kookt vaak binnen 5 minuten klaar.. de witte versie weet ik niet. even prikken met je vorkje
Nee joh ...de zoete piepers zijn veel sneller gaar. Weet de aantal minuten niet, stoom ook meestal....maar de 20 min. van gewoone dan heb je waterige puree
Jullie kennen die reclame wel van "het is feest in de keuken" Nou, het was niet te vr*ten Idd te lang gekookt. Ik ga het binnenkort weer proberen en dan veel korter. Het was gelukkig maar voor erbij. Wist trouwens niet dat er 2 soorten zijn, ik had de witte, maar welke is lekkerder, oranje of wit?
zeker weten de oranje ,, die is echt yamyyyyyy iiiiiii. ik doe ze ook wel eens in schijfjes even afspoelen,, af deppen beetje olie overheen en de oven in voor nou 15 a 20 minuutje op een graadje 180 a 200 , is even uit proberen want niet elke oven is het zelfde.. niet te dunne schijfjes maken trouwens anders branden ze aan, dit kan je ook met normalen aardappeltjes doen en na het af deppen kan je ook wat olie zout en peper er overheen gooien , net patatjes. de oranje is ook heerlijk als puree en zal zeker in de smaak vallen bij kinderen want het smaak zoet. gewoon pureren en klaar hoeft niets meer bij. p.s ze moeten echt heeeel kort, echt even bij blijven staan en die reclame hahahah daar moet ik altijd zo van lachen en mijn man en ik zingen hem vaak mee hahaah maar echt je moet de oranje echt proberen,, de eerste keer bij mij was het ook niet te vreten maar dat weet je ook gelijk wat je verkeerd heb gedaan, weet nog dat ik de eerste keer zalm moot had klaar gemaakt iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakkie bleee,, hallo prullebak xx