Weer eens een taart vraagje!

Discussie in 'De lounge' gestart door Glass, 12 jul 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Glass

    Glass Fanatiek lid

    29 mei 2017
    2.196
    1.054
    113
    Vrouw
    Ik ga morgen biscuit deeg bakken, en wil hem uiteindelijk bekleden met fondant.
    De vraagt betreft mijn vulling, ik had bavarois gehaald, aardbei of citroen. Kan dat als taart vulling?
    Ik heb het nl eigenlijk ergens anders voor gehaald. Ik heb ook nog in huis gele room of botercreme om m af te smeren.
    Wat vinden jullie lekkere combinaties?
     
  2. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    16.059
    2.201
    113
    Brabant
    Afsmeren doe je met botercreme of ganache.

    Vullen: ik houd van frisse smaken. (Mona luchtig toetje als ik lui ben)
    Zooo persoonlijk. Ik vind fondant bv niet te nassen. Maar mijn kinderen laten liever de taart liggen en eten alleen fondant:)
     
    Athina vindt dit leuk.
  3. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.809
    3.339
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    aardbeienjam matcht altijd ;) . Gele room eigenlijk ook wel.
    Botercreme inderdaad alleen gebruiken om af te smeren. Als vulling vind ik het niet zo'n succes.
    Maar jam en aardbeienbavarois.. lekker! Of verse aardbeien door de bavarois en dan gele room. Ook heeeeerlijk :) .
    En dun afsmeren met botercreme.
     

Deel Deze Pagina