Zucht, eieren vergeten. Wie weet dit?

Discussie in 'De lounge' gestart door yenolah, 18 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Kan ik vlees (kalkoenfilet) paneren zonder ei. Ik heb verder alles in huis.
    Had juist zo´n trek in een zelfgemaakte italiaanse cordon bleu :(
     
  2. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    21.155
    8.129
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    ik gebruik nooit ei, ik flikker het gewoon in de paneermeel
     
  3. MamavEsmee

    MamavEsmee Niet meer actief

    Geen idee.. misschien googlen? En anders bij de buren een ei lenen?;)
     
  4. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Ben zelfs te lui om met die regen naar de buren te rennen. Bovendien ken ik ze niet allemaal even goed.
    Ik lees dat het ook zonder ei kan, dus dit keukendrama gaat het even uittesten.
     
  5. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Resultaten 1 - 10 van circa 2.950 voor paneren zonder ei (0,15 seconden)

    Was dus zelfs dáár te lui voor :):p
     
  6. Rosado

    Rosado Niet meer actief

    Off-topic:
    Ik dacht "HUH regen :(??? Het is super mooi weer", maar ik zie dat je in Portugal woont. Dus vandaar...

    On-topic:
    Geen flauw idee of het ook zonder ei kan, ik ben niet zo'n keukenprinses :). Ik ben benieuwd of het uiteindelijk nog lukt zonder ei.
     
  7. MissMom

    MissMom Fanatiek lid

    30 okt 2009
    1.346
    0
    0
    NULL
    NULL
    Als je het hebt gemaakt, laat je even weten hoe het geworden is?
    Eet smakelijk zo.
     
  8. missym

    missym VIP lid

    14 mei 2006
    7.750
    12
    38
    Hoe maak je het normaal gesproken?

    door een ei, paneermeel en parmazaanse kaas?

    ben benieuwd of het gelukt is zonder ei, zal vast minder geplakt hebben zeg maar.
     
  9. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Ik kan heel ff typen, want het staat te pruttelen.

    Normaal gesproken neem ik zo´n kalkoen filetlapje, was het, dep het droog, doe er peper en zout op, dan een beetje bloem (dan plakt het ei weer beter aan het vlees), dan leg ik binnenin plakken kaas en salami, ik vouw het dicht en haal door het geklopte ei en dan door de paneermeel.

    Nu dus alleen wassen, zout, peper, dan paneermeel. Het is in ieder geval niet kaal meer, maar er blijft niet veel aan plakken. De helft van normaal. Ook maakt het ei normaal rondom een laagje, zodat de kaas er niet snel uit gaat, dat gebeurt nu wel.

    Ik zal wel laten weten of het vlees droger was.
     
  10. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    1 dec 2007
    21.155
    8.129
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    doe er ipv ei wat olijfolie overheen, plakt het ook vast.
     
  11. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Haha, te laat voor deze keer, maar bedankt voor het meedenken :D
     
  12. MamavEsmee

    MamavEsmee Niet meer actief

    Haha.. maar niet te lui om zelf cordonbleu te maken! ;)
     
  13. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Nee :) Ik ben raar, ik weet het.
    Wilde even laten weten dat het heerlijk was. Deed niet onder voor eentje met ei. Ik proefde het verschil niet eens.
     
  14. ella27

    ella27 VIP lid

    22 jan 2010
    13.977
    1
    0
    klinkt erg lekker!!! :)
     

Deel Deze Pagina