zwanger en bloeding

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Honingbij, 10 nov 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Honingbij

  Honingbij Lid

  10 nov 2005
  96
  0
  0
  Preventiewerker verslavingszorg
  Enschede
  Hallo allemaal,

  dit is vast al een veel gestelde vraag, maartoch,

  ik kwam er afgelopen zondag achter dat ik zwanger ben, waarschijnlijk al een week of 6-8 (is niet helemaal duidelijk vanwege onregelmatige cyclus)

  Nu had ik gisteren en vandaag afscheiding, die een beetje roze van kleur was, met bloed dus.
  Het is nu ook weer opgehouden, maar ik vind het doodeng. Ik heb de dokter gebeld, maar die zegt alleen: ja, je kunt er niets aan doen, behalve afwachten.... JA! daar heb ik niks aan, ik zweet peentjes, de hele dag al.

  Heeft iemand van jullie hier ervaring mee of kennis van?

  Groetjes van een heel bezorgde honingbij
   
 2. PetraK

  PetraK Fanatiek lid

  19 sep 2005
  1.222
  0
  0
  Amsterdam
  Hoi
  Ik heb voor het eerst met een week of 7 een kleine bloeding gehad.
  Gelukkig is alles goed gegaan! Ben nu 13 weken zwanger, en alles is nog steeds goed.

  Zolang je geen kramp ofzo hebt hoef jeje ws geen zorgen te maken .
  Sterkte!
   
 3. Daan0201

  Daan0201 Fanatiek lid

  28 okt 2005
  1.830
  0
  0
  Hoi

  Je kunt best af en toe een bloedinkje hebben, op zich hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Zolang het maar niet heel veel is en gepaard gaat met heftige krampen (erger dan wanneer je ongesteld bent). Het kan zijn dat er een adertje is gesprongen, kan ook een 'pseudo-menstruatie' zijn. D.w.z. dat je de eerste paar keer wat bloed verliest op de dag dat je eigenlijk ongesteld had moeten worden. Ook is de baarmoedermond veel meer doorbloed dan normaal en als je dan bv. hebt gevree-en kun je ook wat bloed verliezen.
  Maak je dus nog maar niet teveel zorgen, succes! ;)
   
 4. astridje

  astridje Lid

  1 jun 2005
  74
  0
  0
  Je hebt zelf al gezegd dat het nu al gestopt is dus dit kan alleen een goed teken zijn he.
  Heb zelf ook een miskraam gehad en toen stopte het niet met bloeden ik verloor ook kleine weefsels. Dus ik denk dat het bij jou wel goed zit hoor.

  Vele groetjes astridje
   
 5. Maryloes

  Maryloes Niet meer actief

  Ik heb zelf met 6 weken een bloeding gehad, na 2 dagen stopte dit gelukkig. Zolang je geen hele erge buikpijn hebt en het bloeden niet erger wordt, hoef je je denk ik geen zorgen te maken.

  Ik heb toen ook de vk gebeld en kreeg ook de horen dat ik gewoon moest afwachten. Niet echt waar je op zit te wachten, dus ik kan me goed voorstellen dat je je zorgen maakt.
   
 6. talia

  talia Fanatiek lid

  27 nov 2005
  2.561
  0
  0
  kapster
  belgie
  hoi meid ik heb toen ik 12 weken zwanger was best een zware bloeding gehad dit kwam gewoon door een adertje dat was gesprongen omdat als je zwager bent je bloed wat dunner is en je adertjes was gevoeliger is dan normaal kan dat wel eens gebeuren, dit zal je allemaal wel al weten maar doordat ik die bloeding heb gehad wat ik dat wat roze in de afscheiding niet wil zeggen dat het een miskraam word het is pas bij helder bloed dat je je zorgen moet beginnen te maken vertelden ze mij in het ziekenhuis

  hoop dat je wat gerust ben gesteld
   
 7. pim

  pim Fanatiek lid

  22 sep 2005
  3.970
  0
  36
  Nijmegen
  Ik begrijp je angst. Ik zit in dezelfde situatie. Ik ging vrijdagochtend na gemeenschap bleoden tot en met zaterdag. Toen ik zondagavond zelf eens even voelde van binnen begon ik weet te bloeden. Ik verlies nu alleen nog wat bloed als ik afveeg na het plassen. Heb geen krampen ofzo gehad.

  Ik zweet ook peentjes!

  Ik heb overlegd met de VK en die wil me niet eerder dan donderdag zien. Ze geeft aan dat ze weinig kan doen en dat ik rustig moet afwachten en er naar alle waarschijnlijkheid niets aan de hand is.

  Het is echt niet leuk, maar ja!

  Pim
   
 8. stella

  stella Lid

  4 okt 2005
  57
  0
  0
  groepsleidster
  ik ben nu bijna 7 weken zwanger en heb al twee keer een heftige bloeding gehad, zelfs met vreselijke buikkrampen en verlies van grote stolsels. en toch zat het nog precies waar het moest zitten. succes ermee :confused:
   

Deel Deze Pagina