Zwanger of niet?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Merelleonie, 14 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Merelleonie

  Merelleonie Actief lid

  14 mrt 2011
  180
  0
  0
  Office Manager
  Alkmaar
  Hallo allemaal,

  Na allemaal mooie berichten heb ik besloten mij ook maar aan te melden. Sinds enkele maanden proberen wij zwanger te worden.

  Vorige maand dacht ik het te zijn, ik had veel zwangerschapsklachten: misselijk, obstipatie, pijnlijke tepels, hoofdpijn, borrelende buik, etc. Helaas werd ik ongesteld. Ik denk nu dat het toch 'afkickverschijnselen' van de pil zijn geweest.

  Ik heb direct na het stoppen mijn cyclus terug gekregen vorige week was ik weer vruchtbaar. Nu heb ik sinds vanochtend een soort 'spierpijn' in mijn onderbuik. Ik heb gisteren en eergisteren wel gesport (joggen), maar geen buikspieren getraind. Mijn tepels zijn weer pijnlijk en ook mijn volledige borsten doen zeer en lijken opgezet (of zie ik dat alleen, omdat ik het graag wil). Volgens de calculatie op deze website was gisteren de innestelingsdag. Kunnen daar de pijnen vandaag komen of is het echt te vroeg om iets te voelen en houd ik mijzelf voor de gek. Dinsdag 22 maart moet ik ongesteld worden, als ik niet zwanger ben.

  Hebben anderen van jullie ook al zo vroeg verschijnselen gehad?

  Veel succes en geniet van alle zwangerschappen!
   
 2. happymama

  happymama Niet meer actief

  uuhhm we krijgen geen reacties
  duim ook voor jou
   
 3. Rica

  Rica VIP lid

  16 mei 2008
  7.521
  105
  63
  Vrouw
  Mama en meer
  Boven de ijssel
  Nou als je vorige maand ookal zo voor de gek bent gehouden wet je dat het dit keer ook zo kan zijn.... je lichaam houdt je soms echt voor de gek maaaar niets is uitgesloten natuurlijk! je kunt alleen maar afwachten! duim voor je dat het raak is!
   

Deel Deze Pagina