rauwe melk

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Stephanie20, 22 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Stephanie20

    Stephanie20 Fanatiek lid

    6 mei 2007
    1.502
    47
    48
    student
    België
    Eventjes kort mijn probleem schetsen. Ik woon op het platteland en naast ons woont een boer, wij gaan daar regelmatig verse melk halen, dus dit wil zeggen dat die melk niet gepaseuriseerd is. Ik drink dit al mijn hele leven en ben dit dus gewoon. Het probleem is dat ik voor de moment nog thuis woon en mijn ouders het dus nog niet weten. Mag je rauwe melk wel hebben als deze bv gekookt heeft. Zoals in Pudding of dergelijke?

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen

    Liefs Stephanie
     
  2. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    ja maar alleen als je hem echt doorkookt!
     
  3. Stephanie20

    Stephanie20 Fanatiek lid

    6 mei 2007
    1.502
    47
    48
    student
    België
    elmo bedankt voor je antwoord: wij koken hier onze melk altijd goed door voor het geval dat. Ik ben nu al een stuk geruster.

    Liefs Stephanie
     
  4. zogelukkig

    zogelukkig Niet meer actief

    Dan is er niks aan de hand!
     

Deel Deze Pagina