Baby en kind

Stimuleer je baby’s ontwikkeling door te spelen

Stimuleer je baby’s ontwikkeling door te spelen
Stimuleer je baby’s ontwikkeling door te spelen
Spelen is natuurlijk leuk! Maar het wordt nog leuker als het ook nog eens de natuurlijke ontwikkeling van je kindje stimuleert. Fisher-Price ontwikkelt speelgoed dat niet alleen heel erg leuk is, maar ook nog eens goed is voor de ontwikkeling van je kindje. Het (baby)speelgoed van Fisher-Price is ontwikkeld naar aanleiding van langdurig onderzoek naar de natuurlijke ontwikkeling van kindjes. Elk speelgoedstuk stimuleert specifiek een bepaalde fase binnen die ontwikkeling.

Ontwikkeling van je kindje

Ieder kindje ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. Toch zie je bij alle kindertjes een bepaalde volgorde in de ontwikkeling. Zo zal je kindje, voordat het een half jaar is, vooral bezig zijn met waarnemen. Dat betekent dat je kindje zich langzaam bewust wordt van zijn of haar omgeving. Het houdt ervan om te kijken naar dingen die ronddraaien of felle kleuren hebben. Wanneer het eenmaal ouder is dan zes maanden gaat het vooral zelf naar voorwerpen grijpen en stopt het alles in het mondje. Hierdoor ontdekt het hoe verschillende dingen voelen en proeven. Wanneer je kindje eenmaal de leeftijd van negen maanden heeft bereikt zal het op ontdekkingstocht gaan. Je kindje gaat lopen en ontdekt dat de wereld om zich heen erg groot is en dat er allerlei dingen te beleven zijn. In de loop van de tijd leert het zijn motoriek steeds meer te verfijnen en krijgt je kindje ruimtelijk inzicht.

Stimuleer je baby’s ontwikkeling door te spelen

Natuurlijk wil je dat het speelgoed dat je koopt, perfect aansluit bij de ontwikkelingsfase waarin je kindje zich bevindt. Om je alvast op weg te helpen, heeft Fisher-Price een speciale Fisher Price Speelgids, van het meest favoriete speelgoed, per leeftijd. Met dit speelgoed geef je je kindje gegarandeerd urenlang speelplezier, en stimuleer je hem of haar om zich nog verder te ontwikkelen in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier.

Dit artikel is gesponsord door Fisher Price.