Dat ziet er lekker uit! Hier sinds een week in het bezit van een slowcooker, dus gaan we zeker uit proberen, iedereen is hier dol op lasagne! Ziet er overigens een beetje uit als lasagnette volgens mij.
Mijn man moest 1 courgette van mij kopen en kwam thuis met 5 stuks! Ze waren in de aanbieding... Nu eten we dus maar courgette mosterd soep uit de slowcooker en daarna zalm courgette risotto.
Haha. Zou mijn man net zo doen waarschijnlijk... Wij eten hetzelfde als gisteren, linzenstoofpot met stokbrood.
Verse tomaten-groente soep. Stokbroodjes met franse kaasjes en smeersels, verschillende koude wraps. Kortom, hapjes avond.
Ik ben benieuwd hoe het jullie zal bevallen! Zelf maak ik altijd extra zodat er ook porties in de vriezer kunnen en als de kinderen dan op een "kliekjesdag" mogen kiezen wat ze willen eten dan gaat dit er altijd als eerste aan Voor de geïnteresseerden: Dit is mijn slow cooker versie van het recept - heel makkelijk en lekker (Wij hebben een redelijk grote slow cooker, dus hoeveelheden moeten misschien wat aangepast worden) - 750-1000 gr gehakt - beetje voorbakken met een gesnipperde ui en een paar geperste tenen verse knoflook en kruiden naar wens - 5x 500 gr gezeefde tomaten (Passata di pomodoro) - 600-800 gr groenten (Paprika/Ui/Courgette bijv. of Italiaanse Groentenmix) - 2-3 bollen mozzarella in stukjes - 200 gr geraspte kaas - gedroogde kruiden - niet te zuinig: oregano, Italiaanse kruidenmix, uienpoeder, knoflookpoeder, peper en zout (Gedroogde kruiden geven in slow cooker gerechten veel smaak af vanwege het lange garen) - Een pak lasagnebladen in stukken gebroken > Deze voeg ik ongeveer 2 uur voordat het klaar is toe - Eventueel nog wat room voor nóg meer calorieën Ik zet dat zo'n 5-6 uur aan op de hoge stand, roer het tussendoor 2-3 keer door om te voorkomen dat de kaas en lasagnebladen gaan plakken en dan is het klaar Wij doen het in schaaltjes met als garnering nog een beetje extra geraspte kaas eroverheen. Heerlijk!