Laatste Activiteit:
6 jan 2017 om 12:42
Lid geworden:
11 jul 2006 om 13:20
Berichten:
2.272
Leuk Bevonden:
0
Invitations:
0
Trofeepunten:
0

Deel Deze Pagina

Velobabe
Velobabe

Velobabe

Fanatiek lid

6 jan 2017 om 12:42
  1. Candijtje Candijtje
   21 mrt 2012
   Benieuwd wanneer je bevallen bent, maar je zal het wel druk hebben :) Heel nieuwsgierig wat het geworden is natuurlijk...
  2. Bluesky Bluesky
   25 nov 2009
   Hihi.. Niks bijzonders, hoor... Gewoon hier op zp even lezen en op mijn gemak een kop koffie drinken is al een luxe tegenwoordig... Ik heb dan nog wel het geluk dat ze allebei 's avonds om 19.00 op bed liggen en ik ze in principe niet meer hoor... Jitte krijgt rond 23.00 nog een voeding, maar dat is alles... *klopt af* Ze zijn nu allebei een beetje ziekjes van de mex griepprik... Beetje verhoging en Jelle heeft volgens mij Hyperdepiepjes gegeten vanmorgen... Jeetje, wat is hij druk.... ;)
  3. Candijtje Candijtje
   24 nov 2009
   een derde, misschien, ooit in de toekomst nog wel we sluiten eht niet uit maar nu leker van de dames genieten. Renske begint steeds meer te kunnen.. zelf gaan zitten, tijgeren etc... Word gewoon steeds leuker :) Knap hoor dat je beide mannen nog bv geeft. Had het graag ook gedaan maa rhelaas liep het anders...
   Qau leeftijdverschil tussen de beide meiden, ik vind het prima te doen zo. Soms wel ff zwaar, vooral in het begin toen vera niet liep en minder kon zeg maar... Nu geeft ze dingen aan, beginnen ze samen te spelen.... Zo leuk om te zien!
  4. Jutte Jutte
   24 nov 2009
   Moeilijke start gehad, stuitje gebroken waardoor zowel Jelka, als mijn persoontje niet lekker in de velletjes. Maar Jelka gaat nu fantastisch en ik alweer wat beter, dus......komt goed!

   Ik ben ook erg weinig op ukkies, kan er de tijd vaak niet voor vinden....zeker in combi met nog een ploeg dames hier op zp...

   Bij jou alles goed gegaan? En Keano blij met broertje Jamie?
  5. Jutte Jutte
   24 nov 2009
   Hey Angela!

   De 25e, oh nee, ik de 26e, hebben we zeker anders tellende tickers...hier een Jelka, schat van een meisje...ook grappig, bijna gelijk bevallen, allebei een naam met een J, haha, nou ja.

   Enne, aan de krabbels hieronder te zien: Ukkies is open, voor iedereen!!! Dat was toch juist het doel van Ukkies, geen gedoe om "te weinig reageren" of "lastige vragen" enzo??
  6. Bluesky Bluesky
   24 nov 2009
   Ik mag al blij zijn *als* ze een keer tegelijk slapen... ;) Hier ligt altijd 1 van de twee op bed, of ze zijn allebei wakker... Ik heb toevallig gisterenmiddag een uurtje voor mezelf gehad omdat ze *wel* allebei lagen te slapen... Heeerlijk! En toen ben ik ook niet op Ukkies geweest... ;)
  7. Bluesky Bluesky
   23 nov 2009
   Dat is niet erg hoor... ;) Ik kom er ook niet zo vaak meer de laatste tijd, ik heb al moeite met zp en wat andere fora bijhouden... :)

   Maar je kunt gewoon komen, hoor! De dames daar begrijpen het echt wel, we zijn niet de enige die het druk hebben!
  8. Candijtje Candijtje
   23 nov 2009
   Hoi!
   Jamie alweer 3 maanden, gaat snel hè zo 2e... Renske is bijna 10 maanden inmiddels...
   Ben beneiuwd naar een foto van jamie, ennuh je kan je best op ukkies nog laten zien toch? Jamie ook aan BV ?
   nou nog geen gezinsuitbreiding hoor, voorlopig van beide meiden lekker genieten, druk zat!

   Groetjes!
  9. Jutte Jutte
   15 okt 2009
   Zijn we echt ook nog op dezelfde dag bevallen????? grappig zeg!
   Was je even kwijt......
   Gaat het allemaal goed?
  10. Bluesky Bluesky
   3 okt 2009
   Oh sorry!! Ik zie nu pas dat ik een krabbel heb! *bloos* is het inmiddels gelukt?
  11. Candijtje Candijtje
   18 aug 2009
   Heej Velobabe, nummer 2 nog niet geboren? Spannend zeg...! Jammer dat we je niet mee rop het andere forum zien.... Succes met de laatste dagen! ben benieuwd wanneer uk 2 zich aandient, maar dat zal ik wel ergens lezen :)

   Doei!
 • Laden...
 • Laden...
 • Over mij

  NULL

  Stats

  Laatste Activiteit:
  6 jan 2017 om 12:42
  Lid geworden:
  11 jul 2006 om 13:20
  Berichten:
  2.272
  Leuk Bevonden:
  0
  Invitations:
  0
  Trofeepunten:
  0