andijviestampot kun j dat invriezen?

Discussion in 'De lounge' started by anniek, Nov 3, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anniek

    anniek VIP lid

    Feb 5, 2006
    8,512
    0
    36
    begeleiding
    nl
    tja de topictitel zeg al genoeg he...
    wie weet dat? géén va de producten wat erin gaan is al ingevroren geweest.
     
  2. Cynnie1984

    Cynnie1984 VIP lid

    Feb 25, 2009
    6,014
    141
    63
    R'dam
    Dat kan makkelijk hoor aniek! maar niet langer dan 2 maanden!
     
  3. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    Mar 28, 2007
    6,229
    0
    36
    mama
    thuis
    ja en is nog lekker ook! jum jum! Eigenlijk vraag ik me nooit af of je het kan invriezen met sommige producten ik vries het gewoon in en zie het eindresultaat wel als het ontdooid. Mijn broer is kok en hij beweerd dat je bijna alles kan invriezen
     
  4. anniek

    anniek VIP lid

    Feb 5, 2006
    8,512
    0
    36
    begeleiding
    nl
  5. Femmetje

    Femmetje Bekend lid

    Mar 24, 2008
    815
    0
    0
    ja hoor kan gewoon, toevallig gisterenavond nog gedaan
     
  6. guppie81

    guppie81 VIP lid

    Sep 13, 2006
    12,334
    1
    0
    ieuw ik vind dat vies!
    Want als je het gaat opwarmen wordt je andijvie zo slap...
     
  7. Kristel86

    Kristel86 VIP lid

    Feb 4, 2008
    8,631
    851
    113
    Female
    Ja dat vroeg ik me ook af idd, wordt t dan niet ontzettend slap en nat?? (alsof t gekookt is, want lekker is anders dan...)
     
  8. berbel

    berbel Fanatiek lid

    Nov 25, 2005
    2,800
    96
    48
    Ik vind het ook wel snotterig worden, ik doe het niet meer.
     
  9. Cynnie1984

    Cynnie1984 VIP lid

    Feb 25, 2009
    6,014
    141
    63
    R'dam
    Je moet het opbakken in de koekenpan en niet in de magnetron! dan word het niet nat :)
     
  10. deepfreeze

    deepfreeze VIP lid

    Nov 29, 2007
    11,895
    42
    48
    Vroeger werd wel afgeraden om nitraatrijke groentes op te warmen (zoals spinazie en andijvie). Maar tegenwoordig weet men, dat je er zoveel van moet eten dat je van een normaal bord niks te vrezen hebt.

    Dus als je het niet elke dag eet, kun je het prima invriezen en opwarmen.
     
  11. girl21

    girl21 Niet meer actief


    idd das een goede tip, doen wij ook met zulk eten wat in de diepvries heeft gezeten!
     
  12. foetbal

    foetbal Actief lid

    Feb 20, 2008
    209
    0
    0
    Beetje late reactie, maar mijn kleine man is er dol op. Zet dus altijd wat kliekjes in de diepvries zodat 'ie dat lekker kan eten als wij eens "makkelijk" of heel exotisch (of laat) eten.
     
  13. Sisa

    Sisa VIP lid

    Jun 13, 2008
    5,552
    1
    0
    Ik heb het al eens gedaan maar vind het echt slappe hap en smaakloos.
     
  14. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    Jan 25, 2008
    3,649
    0
    0
    NS
    labjesland
    vind het vies klef worden uit de diepvries
     
  15. Bluesky

    Bluesky VIP lid

    Oct 1, 2007
    5,941
    0
    36
    Verzorgende-IG
    Heerewaarden
    Volgens mij geld/gold dat alleen als je het al gekookt hebt en dan invriest. Als je je stamppot maakt met rauwe andijvie (wat volgend mij de meeste doen) heb je dat probleem dus niet.

    Wat ik overigens altijd een beetje raar heb gevonden omdat de diepvries spinazie overduidelijk al een keer gekookt is. Maar dat zal wel weer anders werken dan... ;)
     

Share This Page