hoe houd je opgeklopte slagroom goed zonder dat het waterig wordt?

Discussie in 'De lounge' gestart door hanna76, 27 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. hanna76

    hanna76 Fanatiek lid

    15 nov 2007
    3.124
    0
    36
    n.a.v. het topic over 'hoe klop je slagroom', nu de vraag:

    Hoe houd je goedgelukte opgeklopte slagroom goed?

    Ik zet altijd de overgebleven slagroom in een kom in de koelkast. Maar al heel snel wordt het slap en waterig. Dus... hoe houd je goed opgeklopte slagroom stevig en goed? Zonder dat het een drap wordt? En hoeveel dagen kun je het uiteindelijk nog bewaren?

    Groetjes,
    Hanna
     
  2. MamaPeetje

    MamaPeetje Niet meer actief

    Niet, op tijd opmaken ;)
     
  3. Ellamalou

    Ellamalou Fanatiek lid

    22 jan 2011
    1.416
    0
    0
    NULL
    NULL
    klopfix doorroeren. :)
     
  4. RosaLynn

    RosaLynn Fanatiek lid

    5 mrt 2011
    1.791
    0
    36
    klopfix maar dan wel goed dr doorheen doen anders krijg je het "kauwgomballen"effect :p
     
  5. hanna76

    hanna76 Fanatiek lid

    15 nov 2007
    3.124
    0
    36
    En moet het afgedekt in de koelkast staan? Of kan het ook gewoon zonder deksel? Of heeft dat geen invloed...
     
  6. anniek

    anniek VIP lid

    5 feb 2006
    8.512
    0
    36
    begeleiding
    nl
    ik vraag aan mijn bakkertje....

    afdekken en in de koelkast liefst met klopfix
    max 1 dag bewaren
     
  7. hanna76

    hanna76 Fanatiek lid

    15 nov 2007
    3.124
    0
    36
    Aan jouw bakkertje?

    MAx. 1 dag....... hm... da's niet lang...
    Bedankt voor tips!
     
  8. anniek

    anniek VIP lid

    5 feb 2006
    8.512
    0
    36
    begeleiding
    nl
    haha ja mijn man ;)
     
  9. Kristel86

    Kristel86 VIP lid

    4 feb 2008
    8.631
    851
    113
    Vrouw
    Ik doe idd ook altijd slagroomversteviger erdoor (veel lekkerdere slagroom ook zo!).
    Ik bewaar het max 1 dag in de koelkast in een plastic kom met aluminiumfolie er overheen.
     

Deel Deze Pagina