Zo'n 50 a 60 euro per week voor 2 volwassenen en 2 kinderen waarvan 1. Og in de luiers. De meeste boodschappen doen we bij de Lidl. Sommige producten bij de ah.
Uhm zoontje eet met de pot mee en met luiers koop ik ongeveer 1x per 2 weken een groot pak dus we zitten ongeveer op rond de 90,- per week. Met twee volwassenen en een kind. En 3 honden.
Wij zitten rond de 130 euro per week inc luiers, doekjes, en standaard verzorgingsproducten.p en kattenvoer. Meestal zeker nog 1 keer in de maand naar de makro, en daar tussen de 70 en 150 euro kwijt. Duurdere drogisterij artikelen, make up etc is niet elke week, maar zitten hierbij dus niet inbegrepen. Ja ons gezin bestaat uit 4, 1 in de luiers, en 1 snachts in de luier.
Gezin van 4, 2 kids van 2 en 4. Jongste nog in de luiers. En twee poezen. Ik denk toch wel richting de 125/150 euro per week. Alleen vlees voor 4 personen per dag zitten we al snel op 5 euro. Wel koop ik pampers altijd in de aanbieding, als het een goede is koop ik zo 10 pakken tegelijk. Ook bij andere spullen die langer houdbaar zijn en in de aanbieding kopen we er meerdere in. Verder gaat er hier bijna een brood per dag doorheen en een liter melk. En om eerlijk te zijn verwennen we ons regelmatig met afbakbroodjes/ croissants etc. Ook van een koekje/ chipsje zijn we niet vies. Gelukkig kunnen we het op dit moment missen. Wasmiddel kopen we trouwens al drie jaar niet meer! Wij kopen onze boodschappen (bijna alles) altijd bij Hoogvliet. Op je kassabon zitten vaak spaarzegeltjes voor wasmiddel. Telkens als het bijna op is komt er weer een nieuwe aanbieding! Heel fijn en gratis! Ook halen we iedere week wel iets, de ene week warme vis, de andere week chinees, andere keer weer patat. Vaak zijn we dan ook wel 15 euro kwijt per keer. Dan telt het hard en is met 50 euro rondkomen niet haalbaar. Wel heel knap hoor!
Poehh ik denk gemiddeld 75,- p.w inc. Luiers en dierenvoer 2 volw 1 kind en 2 honden en 2 katten. De ene week is het 30,- de andere week 100..
Hier 50-70 euro per week, gemiddeld genomen, en incl voeding, luiers, bier, shag etc. Zijn met z'n 4en, dochter 's nachts nog een luier, zoontje nog volledig in de luiers, eet met de pot mee. Gaat hier een brood per dag door, kilo kaas per week, drinken geen frisdrank (water of aanmaaklimonade, 1 fles per week). Vlees haal ik liefst bij de slager in de aanbieding (veel lekkerder en ook nog goedkoper dan supermarkt). Maak een keer per week een boodschappenlijstje om dan op donderdag alle boodschappen te doen. Eten 1-2 keer per week bij mijn ouders. Als we iets afhalen of laten bezorgen redden we het niet met ons budget, zijn dan al snel 30-40 euro kwijt.
Gemiddeld zijn wij 60 euro per week kwijt inclusief honden katten en konijnenvoer en kattenbakvulling. Inmiddels geen meer in de luiers en de voeding. Daarvoor was het met luiers en voeding 65 tot 70 euro.
gewone boodschappen ongeveer 70 euro, ene week iets meer andere week wat minder. 1x per 2 weken een pak luiers 11,50 per kind voeding 8.50 per week dan nog de potjes en rokerij..
Ik pin altijd 130 euro per week! En hou ook alles bij wat ik uitgeef Bij die 130 euro zitten ook luiers billen doekjes alles Behalve 1x in de maand tanken, en wij gaan 1x in de zoveel tijd naar Duitsland en dan slaat manlief enorm veel cola in want dat scheel heel veel.. Vaak heb ik nog bs geld over en dan doe ik een deel in een bus waar je geen geld kunt uit halen en de andere deel gaat in een potje voor als ik een keertje nog iets kleins nodig heb.
Hier was het rond de 75 toen zoontje nog aan de fv en potjes zat. Nu al een stuk minder want hij eet gewoon mee en drinkt halfvolle melk. Nu zitten we rond de 50 per week, maar kan nu ook vaker wat lekkers halen hihi Oh we zijn trouwens met 2 volwassenen en een kindje van 1.
Oh hier bestaat het gezin uit 3 kids en 2 volw en 1 poes 1 zit in de luiers en 1 nog alleen de nacht met luiers
Wij zijn ongeveer 80 euro per week kwijt. Voor 2 volwassenen (vriend eet heeeeeeel veel) baby en een hond. Geef wel borstvoeding -Luiers haal ik bij de jumbo, 100 stuks voor 12 euro. En ze zijn echt fijn! -billendoekjes bij de bigbazaar, 90 doekjes voor 99 cent. -Voor de hond haal ik grootverpakking van royal canin, bij de meeste dierenwinkels kun je hier om vragen. Dan bestellen ze het speciaal voor je. Kan zo 4/5 euro uitmaken en dat geef ik dan weer uit aan vlees wat hij in de avond krijgt. -ik bestel alle boodschappen online bij ah.nl. Kom dus nooit terug met te veel onnodige producten. Ik ben nu hetzelfde bedrag kwijt voor 10 dagen+verzendkosten dan wat ik kwijt was voor 6 dagen als ik naar de supermarkt ga. -drinken: wij drinken alleen water, limonade of thee. Heel soms haal ik voor mezelf (of bezoek) chocomelk of een sapje/fris. -diepvries is mijn grote vriend! Vaak halen we voordeel vlees. Laatst dus omgerekend 50 cent per 350 gram rundergehakt. Dat doet mijn cheapass hart weer goed haha
Inclusief luiers voor de jongste ben ik gemiddeld 25 a 30pond kwijt per week aan boodschappen. Luiers haal ik bij de supermarkt eigen merk, 20 stuks voor 1.48pond. Gezien ze maar 4 a 5 luiers per dag gebruikt heb ik voor 3 pond luiers voor de hele week. Wij zijn met 3 kinderen en 2 volwassenen, geen huisdieren.
Denk zo,n 120euro per week. Incl 2kids in de luiers 1hond en 1hondje 2katten Dieren krijgen goed voer,en wij eten biologisch vlees/vleeswaren.
Hier 75 euro per week te besteden en daar moet ik het mee doen . Haal overal de aanbiedingen en maak zelf fruit en groentehapjes. Luiers koop ik bij de etos en melk bij kruidvat. Ik gebruik het geld ook voor verzorgingsproducten en voor kadootjes als iemand jarig is. Ik denk altijd geld wat je niet hebt kun je ook niet uitgeven. Eerder verdiende ik zelf nog 1200 euro, nu ben ik werkloos/huismoeder. Ik spaarde toen wel, maar waar al dat geld aan op ging verder "geen idee" . Hier met 2 volwassenen en een baby van 8 maanden.
Geen idee precies... Ik heb borstvoeding gegeven en toen ik daarmee stopte kregen de meiden Neocate (voeding via apotheek i.v.m. koemelkallergie), dus die kosten hebben we nooit gehad. Luiers altijd van de Aldi (goedkoop en m.i. beter dan Pampers) Op het moment hebben we voldoende aan 1-1,5 pak luiers per maand; oudste draagt ze al een tijd niet meer en de jongste gaat steeds vaker op het potje overdag. Groente en fruit kopen we over t algemeen wekelijks op de markt - dan ben ik zo'n 25-40 euro kwijt voor de hele week, afhankelijk van wat we kopen. (en dan heb ik zo'n groot boodschappenkarretje helemaal propvol + nog een aantal losse tassen) Dierenvoeding kopen we altijd in grote hoeveelheden als het in de aanbieding is. De hond en katten krijgen brokken van Royal Canin en dit is regelmatig in de aanbieding waar wij het kopen (Jumper) - heb je zo een zak van 40 kg voor 60 euro ofzo die we dan in grote opbergboxen bewaren Hier doen ze een maand of 9 mee (teckel en 2 huiskatten) Voor de kippen (we hebben er 3) koop ik ook grote hoeveelheden in een keer; zakken van 20 kg biologisch voer waar ze ook zo 3-4 maanden mee vooruit kunnen. Ze krijgen namelijk ook veel resten uit de keuken (groenten) en scharrelen in hun eigen stuk tuin vol met onkruid en insecten/wormen En wij krijgen er beetje bij beetje eieren voor terug (ze zijn nog jong, zijn pas een paar weken geleden begonnen met leggen) Overige boodschappen kosten ons denk ik zo'n 30-50 euro per week. Alles bij elkaar denk ik dat we gemiddeld zo'n 60 - 100 euro per week uitgeven. Gezin bestaat uit 2 volwassenen, 2 kinderen, 1 hond, 2 katten, 3 kippen en 1 konijn.