Koud voor: komkommer beenham rolletjes Warm voor: mosterdsoep met mini tosti brie en spek Hoofd: zalm wellington, haricovert met spek, stoofperen, gebakken aardappeltjes en iets van salade Desert: appeltaartrolletjes met ijs en slagroom Irish coffee met bonbons
dat zei mijn man ook al, maar dan kan ik de tafel niet echt mooi dekken. Heb speciaal voor kerst mooie onderborden en goud bestek gekocht, maar nu dus nog wat er op die borden komt
Pfffff klinkt als superleuk om te maken (als je heel veel tijd hebt) en te proeven, maar dit is wel heel erg veel. Vooral je toetje, het woord wat in mij opkomt is "kakafonie". Zoveel bij elkaar, dan kan er toch niks stralen? (Ik vind sowieso pindakaas op brood lekker, maar heb niks met pinda-met-vanalles en vind banaan al snel teveel in een toetje, en dan komen er nog tonnen karamel en chocola bij). En in mijn beleving heb je 4 bittere groentegerechten?