Zwangerschap

Kom jij ook naar het In de Wolken Festival?

In de wolken Festival
In de wolken Festival
Baby op komst of net vader of moeder geworden? Dan is het In de wolken Festival voor jou the place to be. Een hip en leuk evenement waar zwangeren en ouders die net een baby hebben gekregen advies kunnen krijgen van experts, babyspullen kunnen shoppen, mee kunnen doen aan workshops én kunnen genieten van lekker eten en drinken bij toffe foodtrucks.

Alle info in één dag

Meer dan 100 shops en merken presenteren de leukste producten en diensten voor jouw baby. Van de hipste kinderwagens tot de leukste boxkleden, kleertjes en handige hebbedingen. Maar ook gadgets, kraamzorg en verzorging. Alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby is aanwezig op het festival.

Adviesplein

Je bent zwanger en dan? Vragen, vragen en nog meer vragen. Op het In de wolken Festival kun je al deze vragen stellen aan diverse deskundigen. De deskundigen die je kent van Ouders van Nu, de borstvoedingsdeskundige, dermatoloog, sport-of voedingsexpert. Ze hebben antwoord op (bijna) al je vragen!

Masterclasses

Wat mag je nou wel of niet eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? De hele dag door zijn er masterclasses waarin je antwoord krijgt op al je vragen, inschrijven voor de workshops en masterclasses kan vanaf 1 september.

Kinderkamermetamorfose

Natuurlijk wil je voor je kindje de allerleukste kamer maken. Kom je er zelf niet helemaal uit?
Voor stylingadvies voor je babykamer kun je hier terecht bij stylistes. Neem dan wel even wat foto’s en afmetingen van het kamertje mee.

Relaxte sfeer

Even zin om te ontspannen? Plof neer op een van onze relaxte loungebanken, doe een dansje, drink een drankje en neem een hapje bij een van de foodtrucks (menukaart is uiteraard zwangerproof net als de non-alcoholico cocktailbar!)

Het In de wolken Festival vindt plaats van 17 t/m 19 oktober in Expo Haarlemmermeer. Een prachtige locatie tussen Haarlem en Amsterdam.

De openingstijden zijn:
Donderdag 17 oktober van 10.00-18.00 uur
Vrijdag 18 oktober van 10.00-21.00 uur
Zaterdag 19 oktober van 10.00-18.00 uur